RadarURL

Vásárlással kapcsolatos információk


Megrendelés / Visszaigazolás -
A megrendeléseket telefonos rendelés esetén azonnal, e-mail-ben küldött rendelés esetén még a rendelés napján visszaigazoljuk egy automata e-mailben. Átutalásos fizetési mód választása esetén küldünk egy újabb e-mail-t, ami tartalmazni fogja az átutaláshoz szükséges információkat.

Rendelés - Leadása/teljesítése - Minden terméknél feltüntettük az adatlapján a kartonban található termékek darabszámát, és hogy az adott terméket lehet-e darabra is rendelni, vagy csak bontatlan, teljes kartonnal! Fontos, hogy a rendelés sikeres teljesítésének érdekében a megrendelését időben, lehetőség szerint a legközelebbi szállítási napot megelőzően, minimum 3 munkanappal előtte szíveskedjen eljuttatni hozzánk! A rendelés menetéről, a Rendelés menüpont alatt, a kiszállításról a Szállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Fizetés / Számlázás - Kétféleképpen készíthetünk számlát. Készíthetünk készpénzes számlát, amit az áru átadásakor a számla eredeti
példányának átadásakor lehet rendezni, valamint készíthetünk átutalásos számlát, amit első vásárláskor előre utalással, később közös egyeztetés alapján 1-3 napon belül rendezhető utólag. Fontos, hogy első alkalommal, átutalásos fizetés esetén, a rendelést csak az átutalt összeg, számlánkon történő jóváírását követően tudjuk kiszállítani. A kiállított számlák (készpénzes, vagy átutalásos) eredeti példányát minden esetben az áru átadásakor adjuk át. FONTOS! Az áraink minden esetben a ténylegesen fizetendő bruttó árak, az áfát (27%) tartalmazzák!

Szavatosság / Garancia - Termékeink UHT csomagolással készülnek, így hosszú ideig megőrzik minőségüket. A gyártók minden termék csomagolásán feltűntették, hogy meddig őrzi meg az adott termék a minőségét. Termékfajtánként eltérően, 3-6 hónap szavatossági idővel szállítjuk házhoz a megrendelt termékeket. Átadáskor a vásárló meggyőződhet róla, hogy a terméket az általunk ígért szavatossági idővel kapja , és hibátlan, átvehető, fogyasztásra alkalmas, sérülésmentes állapotban van. Garanciát arra az esetre vállalunk, ha bármilyen gyártási hiba miatt a termék a feltüntetett szavatossági időn belül szemmel látható, valamint ízlelhető minőségromlást mutat, vagyis megromlik.

Képek / Megjelenés - Fontos, hogy a honlapunkon feltüntetett képek, valamint vizuális elemek csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg róla, hogy a vásárolni kívánt termék valóban az a termék-e, amit vásárolni szeretne. A termékek csomagolása sok esetben változhat! Megváltozhat az alakja, a színe, és a termék fantázianeve is (amennyiben van). Honlapunkon többnyire minden termék a legújabb csomagolással és megjelenéssel szerepel. Kérjük, hogy ha bizonytalan, akkor érdeklődjön a vásárlást megelőzően! Kérdéssel, észrevétellel forduljon hozzánk bizalommal!

  © 2018  GABONAITALOK.HU  |  LAKTÓZMENTES  |  TEJMENTES  |  GLUTÉNMENTES  |  RIZSITAL  |  ZABITAL  |  SZÓJAITAL